Wateringse Veld College

Na een succesvolle Summer- en Autumn Academy keert NxtGen+ terug op het WVC. Met onze nieuwe lessen willen wij jou helpen met jouw schoolwerk en handvatten bieden voor jouw toekomst. Join onze lessen en ervaar hoe onderwijs jouw wensen kan waarmaken.

Informatie

Wateringse Veld College

In november 2021 starten wij met de volgende nieuwe klassen:

 

Wist jij dat Python overal om jou heen gebruikt wordt en lijkt het je tof om te leren hoe apps als Netflix, Spotify en Instagram in elkaar zitten? Meld je dan aan voor onze lessen om zelf te beginnen met programmeren.

Elke woensdag van 14:30 tot 15:30

Je zal het vast al weten: Ni hao!

Maar zou het niet handig zijn als je meer zou kunnen dan een simpele begroeting? Vraag jij je soms ook af waarom China zo belangrijk is geworden op het wereldtoneel? Hierover alles, en meer, tijdens onze vernieuwde lessen.

Elke woensdag van 14:30 tot 15:30

Het is geen geheim dat het moeilijk kan zijn om jouw leerwerk bij te houden. Je wilt natuurlijk ook nog sporten, gamen of een sociaal leven hebben. Met onze trainingen houd je meer vrije tijd over terwijl je ook nog eens jouw toetsen haalt.

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14:30 tot 17:30

Heb je geen motivatie om je huiswerk te maken? Kan je net geen rustige werkplek vinden om dit te doen. Bij de huiswerkklas vind je dit wel, de hele dag. Tussenuurtje nuttig gebruiken of na je les even snel wat afmaken? Kom langs.

Elke maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00

Wat hebben Instagram, Nike, Cristiano Ronaldo, McDonald’s en Starbucks met elkaar te maken? That’s right, ondernemerschap. Stuk voor stuk zijn het merken die vanuit het niets de levens van miljoenen beïnvloeden; en hoogstwaarschijnlijk ook de jouwe.

Elke dinsdag en donderdag van 14:30 tot 16:30

Bijlessen op het Wateringse Veld College (Juli 2021)

Aanmelden

Meld je aan voor jouw les!

Hieronder kun jij je aanmelden voor een van de bovenstaande lessen. Wij zien jou graag bij ons in de klas programmeren, leren en ondernemen!