Stap samen met
ons de toekomst in

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Email

info@nxtgenplus.nl

Telefoon

06 5361 8635

Adres

De Boelelaan 1095A Unit A14
1081 HV Amsterdam

Social Media

Stel een vraag

Laat een bericht achter

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Email

info@nxtgenplus.nl

Telefoon

06 5361 8635

Blijf op de hoogte

Join our team

Solliciteer direct!

Of

DigiTrainerz

DigiTrainerz is een ICT academie die scholieren upskillt om digitale innovatie te drijven en positieve impact te maken op de wereld. Inmiddels hebben wij al meer dan 1000 studenten en leerlingen geĆ«nthousiasmeerd en meegenomen in de wondere wereld van digitale technologie – en haar belang in de nabije toekomst.Ā 

Samen met onze designpartners, die actief zijn in de onderwijs- en technologie sector, hebben wij een digitale leerlijn ontwikkeld. Hiermee upskillen wij scholieren in de digitale geletterdheid. Met een uniek curriculum en digivaardige trainers biedt DigiTrainerz scholieren naschoolse cursussen, workshops en trainingen om de volgende generatie voor te bereiden op de digitale toekomst.

NxtBrainz

NxtBrainz helpt middelbare scholieren met de voorbereiding op toetsen en examens middels steunlessen, huiswerkklasbegeleiding en examentrainingen. Onze hoogopgeleide rolmodellen staan dichtbij de belevingswereld van leerlingen en zijn als onderwijssupporters vaardig in de training van alle vakken die worden gedoceerd in het voortgezet onderwijs. Verder helpen wij scholieren middels vakantiescholen ter voorbereiding op examenperiodes en bevordering van de overgang naar een volgend leerjaar.

Join our team

Gelukt! Jouw sollicitatie is in goede orde ontvangen.

Meer over ons weten? Check onze socials